Инвестициялық үдеріс жəне инвестициялық нарық механизмі (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада авторлар Қазақстан Республикасының инвестициялық нарықтағы механизмдерін жəне инвестициялық үдерістерді қарастырады.
Keywords: инвестиция; нарық; капитал; тауарлар.