Мұнай және газ өнеркәсібі және тәуекелдерді басқару мүмкіндіктерін тәуекелдер . (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Әлемдік мұнай-газ компанияларының қызметіне әсер ететін Қабылдауға тәуекелдер . Мұнай-газ компанияларының қызметіне әсер ететін анықталған тәуекелдер .
Keywords: мұнай және газ өнеркәсібі; тәуекелдерді басқару