Өнімнің өзіндік құнын төмендетуде таргет-костинг және кайзен-костинг әдістерін пайдалану. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақала заманауи басқару есебінің жүйелері – таргет-костинг және кайдзен-костинг әдістеріне арналған. Мұнда таргет-костинг және кайзен-костинг әдістерінің анықтамасының маңызды аспектілеріталданады. Басты назарды Жапонияның басқару есебінде кең қолданыс тапқан кәсіпорындарға өнімнің өмірлік циклі деңгейіне байланысты осы екі жүйенің қатар қолдану тиімділігіне аударады.
Keywords: кәсіпорын