Ақпараттық технологиялар нарығында делдалдық ұйымдардың рөлі . (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Жалпы экономикалық жағдайға негізінен соңғы онжылдықта ақпараттық технологиялар қазақстандық нарығын дамыту . Қазақстан нарығында тәуелсіздігінің басынан бастап кезеңде нөлден өсті , сондықтан өсудің жоғары қарқыны , табиғи болды етті . Соңғы жылдары , өсу қарқыны IT - нарық төмендеуі . Нарықтық сөзсіз бәсекелестіктің өсуіне әкеледі « жетілген » кезеңін , енді.
Keywords: нарық; ақпараттық технологиялар