Қазақстанда мемлекеттік басқару тиімділігі (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақала мұндай мемлекеттік қызмет құны , тез тиімділігін арттыру қажеттігі , сондай мәселелерді талқылайдымемлекеттік басқару және қызмет көрсету сапасын тиімділігі , сыбайлас жемқорлыққа қарсы күрес проблемасы .
Keywords: мемлекеттік басқару; Сыбайлас жемқорлыққа қарсы күрес