Ағымдағы жай-күйі және ұн тартушылары үшін нарықта экспорттық әлеуеті . (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала ұн халықаралық нарықта орын және Қазақстан Республикасының экспорттық әлеуетін , сондай-ақ ағымдағы жай-күйін тексередіАстық Индустриясы . Ол Қазақстанның агроөнеркәсіптік кешенінің басым секторларын бірі ретінде қажетті ұн өндірушілер нарығының дамуы екенін анықталады талдау негізінде елдің бәсекеге қабілеттілігін арттыру үшін .
Keywords: ұн мен астық нарығы; бәсекеге қабілеттілік