Қазақстан Тапсырмалар жоғары білім берудің стратегиялық даму . (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстанның жоғары білім беру және елдің технологиялық дамуына арасындағы қарым-қатынастарды танысты.Стратегиялық мақсаттары мен даму проблемаларын талдайдыұлттық жоғары оқу .
Keywords: жоғарғы білім; сын-қатерлер мен проблемалар