Қазақстан Республикасының бюджет жүйесінің тұрақтылығын қамтамасыз етудегі бюджеттік жоспарлауды жетілдіру жолдары. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Өндірістік үдерісте бюджет маңызды әлеуметтік-экономикалық,саяси рөл атқарады және экономиканы, әлеуметтік саланы дамытушықұрал болып табылады. Бюджет –адамдардың субɴективті қалауыемес, ол кеңейтілген қайта өндірудің қажеттіліктері және мемлекет функцияларымен анықталған объективтіқ ажеттілік.
Keywords: бюджеттік жоспар; әлеуметтік - экономика