Шетелдегі жер қойнауын пайдалануға салық салу тарихы. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала жерқойнауын пайдаланушылардың салықтары мен алымдарын алудың тарихына арналады. Осы салықтардың шығуы менәлемніңалдыңғық атарлы елдерінде олардық олданудың тарихық арастырылады.
Keywords: Шетелдегі жер