Ұйымының қаржылық қайта құрылымдау бар дағдарысқа қарсы инновацияларды пайдалану . (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала дағдарыс жағдайында ұстап компаниялардың қаржылық сауықтыру мәселелерімен айналысады . Ерекше назар өнімдерін өндіру және өндіріс қайта ұйымдастыру дағдарысқа қарсы инновациялар төленеді.
Keywords: Дағдарысқа қарсы менеджмент инновациялық