Қаржы нарығында белсенді инновация нәтижесінде туынды нарығын дамыту . (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала жаһандық туынды қаржы құралдарының нарықтық және жаһандық экономикаға өз әсерін зерттейді . Практика дамыған елдерде , туынды нарық қаржы инновациялық нақты қозғалтқыш екенін көрсетедіНарықтар .
Keywords: туынды нарығы