Нақты параметрлердің әдісін қолдану перспективалары инвестициялық жобаларды бағалау . (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада инвестициялық жобаларды бағалаудың неғұрлым тиімді әдісі ретінде нақты параметрлердің әдісін қолдану перспективаларын талқылайды . Атап айтқанда , мақалададисконтталған ақша ағындарының негізінде инвестициялық жобаларды бағалаудың дәстүрлі әдістері негізгі кемшіліктер , нақты параметрлердің анықтамасын ұсынады , жіктеунақты нұсқалары . Сондай-ақ, мысал инвестициялық жобаларды бағалау үшін нақты параметрлердің әдісін қолдану перспективаларын ашады .
Keywords: нақты параметрлердің әдісі