Салық қызметін жетілдірудегі автоматтандырылған ақпараттық жүйенің рөлі. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада ҚР-дың салық қызметтерінде ақпараттық технологиялардыңрөлі және оларды енгізу, және сонымен қатар ҚР-ды салық қызметіндеқолданатын ақпараттық жүйелер түрлеріқ арастырылған.
Keywords: Aқпараттық жүйелер