Қазақстан төлем балансының энергия факторлардың әсері. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Менің мақалада мен Қазақстан, электр энергиясына және Баланс төлеу елге оның салдары тапшылығын сияқты қарқынды дамып келе жатқан экономикасының негізгі типтік мәселенің бірі өткім келеді.
Keywords: электр энергиясын тапшылығы