( - Шығыс Қазақстан облысының материалдары негізінде ) шағын кәсіпкерлікті дамыту экономикалық сипаттамалары . (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Іс жүзінде шағын бизнес аумақтық мамандануын анықталған, Қазақстан , экономиканы трансформациялау жағдай , шағын бизнес , жергілікті экономикаға , сондай-ақ бүкіл ел бойынша өте маңызды рөл атқарады қалалар , оны «үлкен» экономиканы толықтыратын және өңірлердің экономиканың салыстырмалы толық , кешенді құрылымын қалыптастыруға мүмкіндік берді және ауылдық жерлерде .
Keywords: Дамуының экономикалық сипаттамалары; шағын бизнес