Инновациялық жобаларды Теміржол заманауи үрдіс. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Темір жол көлігі транзиттік әлеуетін дамыту үшін ең үздік келешегін бар және оны пайдалануға арттыру. Жалпы транзиттік жүк айналымы ретінде темір жол көлігінің үлесі өте жоғары.