Мұнай инновациялар: кеше, бүгін, ертең. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада бизнесте инновациялық жобаларды іске асыру теориялық аспектілерін сипаттайды - қоршаған ортаны, сондай-ақ мұнай-газ саласында инновациялар тәсілдер.