Инновациялар мен зияткерлік меншік капиталдандыру қаржыландыру жүйесі. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Ең қиын мәселелердің бірі инновациялық қаржыландыру инновациялық жобалар мен зияткерлік меншік коммерцияландыру дамыту болып табылады. Жұмыста ипотекалық секьюритилендіру емес, физикалық активтер негізінде оларды шешу үшін әдісін ұсынады.