Қазақстан Республикасы банктерінің кредиттік борышы. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада осы мәселені талқылайды және қалай олар осы келді мемлекеттік, және қай жерде мұның бәрі жақын арада әкелуі мүмкін. Сондай-ақ, жақсы мақсатында, Қазақстан Республикасы коммерциялық банктердің жағдайына арналған үстел.