Қаржылық жаһанданудың қазіргі заманғы үрдістері сәйкес қаржы нарығын мемлекеттік реттеу. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Әдіснамалық позициясын түзету бап Қаржы нарығын мемлекеттік реттеудің рөлі мен мүмкіндіктерін талқылады. Мақалада зерттеу дағдарыстан кейінгі кезеңде әсіресе өзекті мәселелер болып табылады. Назар аударыңыз қаржы Жаһандану жағдайында қаржы нарығын мемлекеттік реттеудің аударылады. Сондай-ақ, Қазақстан Республикасының нарықтық моделін негізгі кезеңдері мен дамуын атап өтті.