Қазақстан металлургия кешені - тау-кен кәсіпорындарының бәсекеге қабілеттілігін арттыру факторы ретінде инновациялық дамыту. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Металлургиялық кәсіпорындар - мақала Қазақстанның тау-кен инновациялық дамытудың басым бағыттары айналысады.