Кедейшілік пен Жаһандану: өзара қарым-қатынас және өзара іс-қимыл (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Жаһандық ретінде кедейлік негізгі белгілері және белгілері әр түрлі елдерде әлеуметтік-экономикалық құбылыс. Біз кедейшілік пен жаһандану құбылысының қарым-қатынас және өзара іс-қимыл зерттелген.