ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫНДА ТҰРҒЫНДАРДЫҢ ТАБЫСЫНДАҒЫ ТЕҢСІЗДІККЕ ЭКОНОМИКАЛЫҚ ӨСУІ МЕН ҒАЛАМДАНУДЫҢ ӘСЕРІ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасы халқының табыстарының теңсіз бөлінуінің факторлары ретіндежаһандану процесі мен экономикалық өсу қарастырылады. Қазақстан үшін Кузнецтің болжамы статистикалықтүрде дәлелденген