ҚАЗАҚСТАН РЕСПУБЛИКАСЫ ЭКОНОМИКАСЫНЫҢ ИНДУСТРИАЛДЫ-ИННОВАЦИЯЛЫҚ ДАМУЫ АСПЕКТІСІНДЕГІ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ МОДЕРНИЗАЦИЯ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан экономикасының өнеркәсіптік секторы кеңістігіндегі мәселелері қарастырылып, оның тиімділігі мен технологизациялану деңгейі анықталған.