ЭКОНОМИКА, САЯСАТ ЖӘНЕ БІЛІМНІҢ ӨЗАРА БАЙЛАНЫСЫ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала қазіргі кездегі мемлекет пен компаниялардың экономикалық саясатының балама теориясы ретіндесаяси экономияны оқыту қажеттілігіне арналады