БІРЫҢҒАЙ ЭКОНОМИКАЛЫҚ КЕҢІСТІК ЖАҒДАЙЫНДА ЗИЯТКЕРЛІК МЕНШІКТІ ҚОРҒАУ МЕХАНИЗМІ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Бірыңғай экономикалық кеңістіктегі (БЭК) мемлекеттерде жеке меншікті формасының бірі ретінде зияткерлік меншіктің қазіргі заманғы жағдайы мен қалыптасу үдерісі сарапталады. Зияткерлік меншікті қорғау механизмі ретінде БЭК қатысушы елдер келісімі мен сол механизмнің кемшіліктері қарастырылады.
Keywords: интеллектуалдық меншік; қорғаныс механизмі.