КЕДЕНДІК ОДАҚ – БӘСЕКЕЛЕСТІК ОРТАНЫҢ ҚАЛЫПТАСУЫНЫҢ НЕГІЗІ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақала кедендік Одақтың интеграциялық үдерістегі маңызы мен қызметіне арналған. Мақалада КедендікОдақтың құрылуына байланысты салықтық үндестіру, валюталық және ақша несиелік қатынастардың реттелутәртібі мазмұндалған. Кедендік Одақтың Бірыңғай Экономикалық Кеңестік құрудың негізі екені тұжырым-далған.