РАЗВИТИЕ И ПОДДЕРЖКА МАЛОГО БИЗНЕСА В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Мақалада Қазақстан Республикасындағы қазіргі шағын бизнестіңдаму ерекшеліктері анықталған. Экономиканың осы секторын ары қарай дамыту және күшейту үшін шағын бизнесті қолдаудың әлемдік тәжірибесін зерттеу қажет.