ПУТИ ПОВЫШЕНИЕ ЭФФЕКТИВНОСТИ УПРАВЛЕНИЯ ДЕБИТОРСКОЙ ЗАДОЛЖЕННОСТИ ПРЕДПРИЯТИЯ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Бұл мақалада кәсіпорынның дебеторлық қарызын тиімді басқарудыңжолдары көрсетілген.