МАРКЕТИНГОВЫЙ ИНСТРУМЕНТАРИЙ ИССЛЕДОВАНИЯ РЫНКА ТРУДА В ТРУДОИЗБЫТОЧНЫХ РЕГИОНАХ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Бұл мақалада еңбек нарығына қатысты маркетингтік теориясы ұсынылған. Білім беру қызметтері нарығының маркетингісінің ерекшеліктері көрсетілген.