СОЦИАЛЬНО - ПСИХОЛОГИЧЕСКИЕ АСПЕКТЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ РЕКЛАМЫ НА МЕДИА - РЫНКЕ. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Нарықтық бәсекелестіктің шарттары бойынша қазіргі компаниялардың бизнесі табысты өркендеуі үшін маркетинг саласында қосымша бағыттарды зерттеуге тура келеді. Тұтынушыға ықпал ететін құрал ретінде бұларға жарнама психологиясы да тиесілі.