СОВРЕМЕННОЕ СОСТОЯНИЕ ИННОВАЦИОННОГО ПРЕДПРИНИМАТЕЛЬСТВА В РЕСПУБЛИКЕ КАЗАХСТАН (Journal of Economic Research & Business Administration, 2016)
Дүниежүзілік нарықта беделді орын алу үшін және оның артықшылықтарын Қазақстан Республикасыныңинновациялық кәсіпкерлігінің дамуына қолдану үшін халықаралық тәжірибеге сүйенуі қажет. Тез ауыспалыэкономикалық ортада инновациялық даму стратегиясы жоспарын кұру қажет, ал осы негізде жалпыҚазақстан экономикасының бәсекеге қабілеттілігін арттыру керек, ал бірінші кезекте өнеркәсіп өндірісін.