Пути индустриально-инновационной модернизации Республики Казахстан. Қазақстан Республикасының индустриялық-инновациялық модернизациясының жолдары. (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
В статье определены средства и цели процессов развития национальной экономики, реализуемых через обеспечение социально-экономического развития. За основу взяты основные положения Послания Президента РК Н. Назарбаева народу Казахстана, согласно которому наша страна должна развиваться в соответствии с глобальными экономическими тенденциями и направлениями.Мақалада әлеуметтік-экономикалық дамуды қамтамасыз ету арқылы жүзеге асырылатын ұлттық экономиканың даму үдерістерінің құралдары мен мақсаттары анықталған. Негіз ретінде ҚР Президенті Н. Назарбаевтың Қазақстан халқына Жодауының басты ережелері алынған. Оған сәйкес біздің еліміз ғаламдық экономикалық үрдістер мен бағыттарға сәйкес дамып, өркендеуі тиіс.