ЭКОНОМИЧЕСКАЯ СУЩНОСТЬ И ФОРМИРОВАНИЕ ТАМОЖЕННЫХ ПЛАТЕЖЕЙ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада Кедендік Одақ талаптары негізінде импорттық жəне экспорттық баж салықтарының құралу көздері мен құрылымы, кедендік құнының қалыптастыру негізі қарастырылған.