НАЛОГОВАЯ НАГРУЗКА КАК ЭКОНОМИЧЕСКИЙ ПОКАЗАТЕЛЬ, ХАРАКТЕРИЗУЮЩИЙ НАЛОГОВУЮ СИСТЕМУ ГОСУДАРСТВА (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада салық ауыртпалығын анықтаудың түрлі тəсілдері мен сол тəсілдердің салық ауыртпалығын есептеудің бірыңғай əдістемелік негізін анықтауға əсер ету деңгейі қарастырылған.