Қазақстан мен Ресейдегі мемлекеттік қызметтің модернизациясы мен реформасы (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Берілген мақалада мемлекеттік қызметтің модернизациясының сұрақтары қарастырылады, сонымен қатар Қазақстан және Ресейдегі мемлекеттік қызметтегі институттар арасындағы салыстырмалы анализ өткізіледі.
Keywords: мемлекеттік қызмет; модернизация; әкімшілік реформа; антикоррупциялық саясат; патронаж жүйесі; мемлекеттік саясат.