Мемлекеттік реттеу нарығындағы денсаулық сақтау қызметі (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Ғылыми мақалада Қазақстан Республикасындағы денсаулық сақтау салаларында мемлекеттік басқару туралы кешенді түрде теориялық негіздерінің аймақтық және регионалды заңдылықтары зерттелген. Сонымен қатар, қазіргі дамыған елдердің медициналық ұйымдарының денсаулық сақтау саласындағы күйі.
Keywords: қаржы-экономикалық көрсеткіштер; әлеуметтік медициналық көмектер; табыс өсуі; интенсивті миграция; сақтандыру жүйесі; регионалдық нарық.