Инвестициялық жобалау үдерісінде өндірістік сала кәсіпорындарының тәуекелдерін талдау және бағалау (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада өндірістік саладағы кәсіпорындардың инвестициялық тәуекелдерін талдау және бағалау әдістемесінің теориялық және тәжірибелік аспектілері, атап айтқанда, әдістемені тәжірибеде қолданудың ерекшеліктері мен міндеттері, қарастырылған. Инвестициялық тәуекелдерді төмендетудің ұйымдастырушылық шараларына көңіл бөлінген.
Keywords: инвестициялар; инвестициялық жоба; инвестициялық тәуекел; белгісіздік; мүмкіншілік әдісі; сараптамалық әдіс.