Аудиттың жаса әдістемесінің жетілдір- құрылыстық ұйымдарда (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Айтылмыш мақалада аудиттың дамуының сұрақтары құрылыстық салада қарастырылады. Құрылыстық аудиттың составляющие ұсын. Аудиторлық тексерістің шұңғыл және алақандай бағдарламасы құрылыста мен тексерістің шығырының қасқайт- және іліктес рәсімнің тізбесімен ұсын. Финанс есептіліктің предварительного зертте- әдістері құрылыста ұсын.
Keywords: құрылыстық аудит; аудит; әдістеме; бағдарлама; әдістер.