ОЦЕНКА ЭФФЕКТИВНОСТИ УРОВНЯ ИНТЕГРАЦИОННЫХ ОТНОШЕНИЙ В ЗЕРНОВОМ БИЗНЕСЕ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Берілген мақалада кәсіпорындардағы ұсынылған әдістерінің нақты әсерін анықтауға мүмкіндік беретін астық бизнесіндегі интеграциялық қатынастардың тиімділігі көрсеткіштері қарастырылған.