О НЕОБХОДИМОСТИ УПРАВЛЕНИЯ КРЕДИТНЫМ РИСКОМ В БАНКАХ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Банктегі несие тәуекелдерінің басқару қажеттілігі туралы теориялық және тәжірибелік сұрақтар қарастырылған. Коммерциялық банктердін қызметіндегі несие тәуекелдерімен байланыстығы ашылған. Қазақстанның банк секторындағы дағдарыспен байланысты ссуда қоржының сапасы бойынша тұжырымдама жасалған, несие тәуекелдерінің басқаруының қиындығы қарастырылған.