ОСОБЕННОСТИ РАЗВИТИЯ И СТАНОВЛЕНИЯ СТРАХОВАНИЯ В КЫРГЫЗСКОЙ РЕСПУБЛИКЕ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қырғызстанда нарықтық қатынастар мен сақтандыру нарығының ары қарай даму мәселелері нарықтық емес қоғамнан нарықтыққа көшу ретінде қарастырылған. Бұл мәселе саяси, әлеуметтік-экономикалық сонымен қатар ұлттық-мемлекеттік деңгейде болады. Сақтандыру қызметін қазіргі кезеңде зерттеу мемлекеттің экономикалық жүйесін құруда маңызды фактор болады.