ПАРАДИГМЫ УЧЕТА ЗАСТРАХОВАННЫХ ВОЗНАГРАЖДЕНИЙ РАБОТНИКАМ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Нарықтық экономика жағдайында жұмыскерлерге сақтандырылған сыйақы қысқа және ұзақ мерзімді болып бөлінеді. Оның есебі ұйым зейнет ақы жоспары ретінде танылады немесе міндеттемелерінің арасында көрсетіледі.