ИНСТИТУЦИОНАЛЬНЫЕ ИНВЕСТОРЫ НА РЫНКЕ ЦЕННЫХ БУМАГ КАЗАХСТАНА (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада институционалды инвесторлардың қызметі мен қызмет етуінің негізгі аспектілері қарастырылған. Капиталды жинақтаудың негізі ретіндегі зейнеткерлік жинақ қоры мен сақтандыру компанияларыныңинвестициялық қызметі ерекшеленген. Институционалдық инвесторлардың қалыптасуы мен дамуының негізгі проблемалары анықталған.