ОБРАЗОВАНИЕ И МОБИЛЬНОСТЬ ТРУДОВЫХ РЕСУРСОВ В ИННОВАЦИОННОЙ ЭКОНОМИКЕ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада экономиканың инновациялану жағдайындағы білім саласы мен еңбек рыногындағы мобилділік (тұтастық) мәселесі қарастырылады.