ПРОБЛЕМЫ ФОРМИРОВАНИЯ ИННОВАЦИОННОГО И ИНВЕСТИЦИОННОГО КЛИМАТА В ОТРАСЛЯХ РЕСПУБЛИКИ КАЗАХСТАН (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақалада инвестициялық-инновациялық тұрғыдығы Қазақстан Республикасы экономикасының даму процесі, жаңа жолда жаһандану қарастырылған.