ПРОБЛЕМЫ ВНЕШНЕТОРГОВОЙ ДЕЯТЕЛЬНОСТИ КАЗАХСТАНА В УСЛОВИЯХ ВСТУПЛЕНИЯ В ТАМОЖЕННЫЙ СОЮЗ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада Қазақстан Республикасының әлемдік экономикалық дағдарыс шеңберіндегі экономикалық жағдайы және Кеден одағына енгендегі сыртқы сауда қызметінде көрініс алатын мәселелер талқыланған.