МЕТОДЫ БЮДЖЕТНОГО РЕГУЛИРОВАНИЯ В СОЦИАЛЬНОЙ СФЕРЕ КАЗАХСТАНА (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Қаржы нормалары мен нормативтерін есептеудің әдістемесінің ықпалдылығы көп жағдайда жоспарланып отырған (нақты) шығындар, желіс туралы деректер, бюджет мекемелерінің штаттары мен контингенті, тұрғындардың саны мен кұрамы туралы ақпараттың және басқа да көрсеткіштердің толықтығы мен шынайылығына байланысты.