ИННОВАЦИОННАЯ НЕВОСПРИИМЧИВОСТЬ КАК ФАКТОР НЕСОСТОЯТЕЛЬНОСТИ ПРЕДПРИЯТИЙ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Бұл мақала қаржылық жағдайы тұрақты емес кәсіпорынның инновациялық тұрғыда қабылдауының жоқтығы мәселелерін зерттеуге арналған. Заманауи жағдайлардағы инновацияның және технологиялық модернизацияның ролі көрсетілген.