МИРОВОЙ ФИНАНСОВЫЙ КРИЗИС И ПРОБЛЕМЫ ГЛОБАЛИЗАЦИИ МИРОВОЙ ЭКОНОМИКИ (Journal of Economic Research & Business Administration, 2015)
Мақалада ауқымдандыру қиылысында әлемдік қаржылық дағдырыс себептері мен көріністері талданылып. Батыс елдерінің дағдарысқа қарсы стратегиясы бағаланады.